Care este diferenta dintre Managed Security Services si Penetration Testing?

Penetration Testing

Pentesting-ul este cea mai eficientă abordare pentru a evalua cât de sigură este o infrastructură IT. Acest lucru se realizează prin încercarea de a exploata vulnerabilitățile sistemului în condiții de siguranță, incluzând defecte ale sistemului de operare, rețelei, serviciilor și aplicațiilor, configurații improprii și chiar un comportament riscant al utilizatorului final.

Comparativ cu o evaluare a vulnerabilității (care face parte din orice pentest), această abordare va elimina orice rezultate fals pozitive, iar procesul de remediere va fi simplificat din punct de vedere tehnic și al resurselor.

Management Securitate IT

Administrarea securității informației se concentrează pe păstrarea integrității, accesibilității și confidențialității datelor dvs. și a infrastructurii IT prin care trec.

Managementul securității implică toate procesele, fluxurile de lucru și instrumentele necesare pentru a face acest lucru posibil la un nivel global.

Penetration testing-ul furnizează priorități de securitate verificate independent. De asemenea, oferă programului dvs. de management al securității, obiective care trebuie verificate periodic pentru a descoperi eventualele probleme care ar putea duce la atacuri reușite.

Cele două abordări sunt foarte diferite, dar complementare, completându-se reciproc pentru a îmbunătăți performanța programului dvs. de securitate la nivel de companie.


[email protected]

get in touch